Wil jij een stressvrije kat?

Download dan gratis mijn E-book met 15 tips waarmee je stress bij je kat

kunt voorkomen en verminderen 

Wat de tips jouw kat opleveren:

Een langer leventje

Een relaxter leventje

Een betere gezondheid

Geen haaruitval door stress

Niet overgeven door stress

Geen gedragsproblemen door stress

Stress is ‘killing’, ook voor je kat!

De kans dat ook jouw kat last heeft van stress is groot. Stress komt namelijk bij heel veel katten voor, omdat ze hier erg gevoelig voor zijn.

Af en toe een beetje stress is natuurlijk niet schadelijk, maar als je kat hier regelmatig of zelfs dagelijks last van heeft, dan is dit zeker schadelijk voor de gezondheid van je kat.

Stress is letterlijk ‘killing’ en je kat kan hierdoor zelfs eerder dood gaan. Ook kan stress vaak een grote boosdoener zijn bij gedragsproblemen.

Omdat ik je kat een stress-vrij leventje gun, krijg je van mij gratis mijn E-book met 15 tips waarmee je stress bij je kat kunt verminderen en zoveel mogelijk kunt voorkomen.

Wil jij gratis mijn E-book ’15 tips voor een stressvrije kat’?

Vul dan je voornaam en e-mailadres in en druk op de grote oranje ‘Ja, ik wil de 15 tips!’-knop hieronder.

Je gegevens zijn 100% veilig en het is helemaal vrijblijvend. Je kunt hier meer over lezen in de privacyverklaring.
Als je je inschrijft voor het ontvangen van mijn E-book, zal ik je per e-mail op de hoogte houden van de nieuwste tips, adviezen en aanbiedingen. Je zit echter nergens aan vast en je kunt je op ieder moment uitschrijven voor deze mailings.

Ik heb al meer dan 300 dieren en hun eigenaren geholpen

Mijn naam is Chantal Gielen en ik ben Natuurgeneeskundig Diertherapeut.

Ik help honden en katten met natuurlijke middelen en maatregelen te genezen, gezonder te worden en beter in hun vel te zitten. Eigenaren help ik door ze hun dier beter te laten begrijpen en geef ze tips waarmee ze hun dier zo gezond mogelijk kunnen houden.

Als natuurgeneeskundige kijk ik niet alleen naar een lokaal symptoom, maar naar de hele balans van het dier. Als deze wordt hersteld, is de kwaal ook vaak verholpen. Bij mij staat de gezondheid en het welzijn van jouw dier voorop en samen met jou kijk ik naar de beste oplossing voor het probleem.

Ik heb al ruim 7 jaar ervaring en inmiddels heb ik al meer dan 300 dieren en hun eigenaren geholpen. Omdat ik door kan meten aan welke producten een dier specifiek behoefte heeft om weer gezond(er) te worden, kan ik veel dieren heel goed helpen: 94% van de klachten heb ik tot nu toe verminderd of opgelost.

Ik hoop dat ik ook jou en je kat kan helpen met deze gratis 15 tips!

– Chantal Gielen, Chanimal Natuurgeneeskundige Dierenpraktijk

Wil jij gratis mijn E-book ’15 tips voor een stressvrije kat’ ontvangen?

Vul dan je voornaam en e-mailadres in en druk op de grote oranje ‘Ja, ik wil de 15 tips!’-knop hieronder.

Je gegevens zijn 100% veilig en het is helemaal vrijblijvend. Je kunt hier meer over lezen in de privacyverklaring.
Als je je inschrijft voor het ontvangen van mijn E-book, zal ik je per e-mail op de hoogte houden van de nieuwste tips, adviezen en aanbiedingen. Je zit echter nergens aan vast en je kunt je op ieder moment uitschrijven voor deze mailings.

© 2022 Chanimal Natuurgeneeskundige Dierenpraktijk – Algemene voorwaarden – Disclaimer – Privacyverklaring – Cookieverklaring