Bedankt, ik heb je aanmelding voor de gratis Checklist ontvangen!


De checklist is zojuist naar jouw e-mail verzonden. Dit kan een aantal minuten duren.


In de tussentijd heb ik nog iets speciaals voor je…

Wil jij zo lang mogelijk genieten van

jouw trouwe viervoeter?

D.m.v. een haaranalyse meet ik voor je door met wélk voer jij
jouw hond of kat de beste basis geeft voor een goede gezondheid.

En dat voor slechts €27,-!

Ik zie het elke keer weer bij mij patiënten: goede voeding is dé basis voor een goede gezondheid van elk dier. Is de basis niet goed, dan blijft het vaak water naar de zee dragen…

Geef je jouw hond of kat dát voer dat het beste bij hem of haar past, dan geef je jouw lieveling een stevige basis voor een goede gezondheid.

Echter, geen enkel dier is hetzelfde. Wat goed is voor het ene dier hoeft daarom ook niet altijd even goed te zijn voor een ander dier. Hier kunnen best grote verschillen in zitten.

Maar hoe weet je dan wélk voer voor jóuw lieveling het beste geschikt is?

Dit meet ik voor je door aan de hand van een plukje haar van je hond of kat. Je hoeft dit dus niet meer zelf uit te vogelen door allerlei soorten voer uit te proberen.

En last but not least, wat voor mensen geldt, geldt uiteraard ook voor dieren: eet je gezond, dan leef je langer 🙂

Voordelen van een haaranalyse

N
Kwaaltjes kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen als jouw dier voer krijgt dat het beste geschikt is voor hem of haar
N
Zijn of haar weerstand wordt beter en je zult zien dat je hond of kat minder snel ziek wordt. Scheelt jou weer kosten voor allerlei middeltjes of de dierenarts!
N
‘Doet je dier het al goed’ op het voer dat hij of zij nu krijgt? Je zult verbaasd zijn dat het veel beter kan 😉
N

Je hoeft niet meer onnodig geld uit te geven aan allerlei soorten voer

N

Je ontdekt op een simpele en goedkope manier welk voer wél het beste is voor een goede gezondheid van jouw dier

N
Je zult zien dat je hond of kat een gezondere vacht krijgt, een goede of betere ontlasting krijgt en veel beter in zijn of haar vel komt te zitten
N
Jij hoeft niet naar mij toe te komen met je dier en ik hoef ook niet naar jou toe te komen. De haaranalyse doe ik gewoon thuis
N

Jouw hond of kat merkt niks van de meting en ervaart hiervan dus geen stress

N

Het enige wat jij hoeft te doen is een plukje haar van jouw dier naar mij op te sturen

N
Kortom: een kleine moeite om zo lang mogelijk van je lieveling te kunnen genieten 🙂 

Ervaringen van mijn klanten

Bowie had last van extreme jeuk en van emotionele instabiliteit. Hij kon op straat om het kleinste afwijkende ding volledig uit zijn plaat gaan (andere hond, rare fiets, container op een plek waar nooit een container staat).

Na eerder al bij een andere praktijk Bowie te hebben laten meten met de Lecher-antenne en laten behandelen, kwam ik bij Chantal terecht. Dit omdat ik bij de vorige praktijk nogal vaak problemen had met de communicatie over afspraken.

Chantal is punctueel en goed bereikbaar, wat erg prettig is. Bovendien neemt zij rustig de tijd voor elk consult, wat voor Bowie erg prettig was.

Na de eerste behandeling zag ik al verbetering en dat bleek ook tijdens het tweede consult. Na een terugval, weer een meting laten doen en naast de juiste middeltjes van Chantal ook de voeding aangepast. Chantal merkte namelijk dat Bowie het voer dat we gaven niet verdroeg.

Bowie is nu een stabiele hond zonder jeuk. Hij kan de wereld nu veel beter zelf aan en heeft amper nog uitspattingen.

Chantal legt alles op een prettige en duidelijke manier uit. Ondanks dat het voor sommige mensen misschien wat zweverig lijkt, weet Chantal dat gevoel snel weg te nemen.

Ik zou haar zeker aanbevelen als uw dierenarts geen raad weet, of meteen heftige pillen voorschrijft.

Chantal namens Bowie bedankt voor de goede zorgen!

Denise Staal

Onze Vizsla Sepp was erg onzeker en begon daardoor onbetrouwbaar gedrag te vertonen naar buitenstaanders. Ook de jachttraining was geen leuk ding meer voor hem en eten deed hij slecht.

Ik heb daarom contact opgenomen met Chantal en een afspraak gemaakt. Het onderzoek en de behandeling van Sepp heeft tot goede resultaten geleid. Chantal heeft tevens het advies gegeven om de voeding te veranderen.

Sepp zit weer beter in z’n vel, eet prima en doet het heel goed op de voeding. Alles gaat weer lekker.

De communicatie met Chantal was prima en ze heeft goede adviezen gegeven. Ik ben zeer tevreden over de resultaten en zal Chantal zeker aanbevelen waar nodig!

Rita Remmers-Hofman

Mijn hond Chicco likte zijn pols steeds kapot en de wond wilde maar niet genezen. Ook had hij heel erge jeuk en een soort van verlatingsangst, waardoor hij heel erg opdringerig was. Hij stond gelijk op zodra ik maar even bewoog. Hij maakte kussens, kleden en handdoeken in zijn mand kapot en at er grote stukken van op. Ook vond hij het erg lekker om hondenpoep van andere honden te eten, het liefst bevroren.

De consulten werden door mij en Chicco als fijn ervaren. Ook de communicatie met Chantal ging goed. Als er iets was, kon ik haar appen of bellen en zij dacht heel erg met mij mee.

Het eten van hondenpoep wil hij nog wel eens proberen, maar doet dat veel minder dan voor de behandeling. Het opdringerige gedrag was al snel voorbij, maar het genezen van de wond op zijn poot heeft een aantal maanden geduurd. Hiervoor was een langere behandeling nodig, maar uiteindelijk hebben we wel een goed resultaat bereikt. Zijn poot is helemaal genezen en is er niks meer van te zien!

Het meest waardevol vond ik het medeleven van Chantal en het zoeken naar oplossingen. Chantal is een goede therapeut met kennis van zaken. Die kennis heeft mij weer een gezonde hond terug gegeven.

Ik zou Chantal zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen, gezien de positieve behandelingen en ervaringen die ik met haar heb. Chantal staat altijd voor je klaar en weet meestal wel een oplossing voor problemen met je dier.

Mario Broeders

Wil je weten wat het beste voer is voor jouw hond of kat?

Ik meet voor je door met welk voer je hem of haar een stevige basis kunt geven

voor een goede gezondheid.

Voor slechts €27,-!