06 - 52 14 44 75 info@chanimal.nl
Home » Blog » Huidproblemen » De impact van de huidproblemen van je hond op jouw kerstdiner | Chanimal
Huidproblemen hond

De impact van de huidproblemen van je hond op jouw kerstdiner | Chanimal

door | 23 dec, 2021 | Hond, Huidproblemen

Je zou het niet zo snel verwachten, maar ik weet dat de huidproblemen van jouw hond zelfs impact hebben op jouw kerstdiner. Want met een hond die onder de rode plekken zit, best wel stinkt en zich voortdurend zit te krabben ga je niet zo gemakkelijk op bezoek bij een ander, maar je nodigt ook niet zo gemakkelijk iemand uit.

Je hebt echter een uitnodiging van je schoonouders gekregen om 1e kerstdag bij hen te komen eten. Maar Fikkie kan dan niet mee, want je schoonmoeder vindt dat een beetje vies en onhygiënisch. Ze vindt hem stinken en kan niet tegen dat gekrab en dan gaat ze op hem zitten katten. Niet dat ze niet dol op hem is, maar sinds hij huidklachten heeft, heeft ze hem niet meer geknuffeld en heeft ze al vaker op hem zitten mopperen als hij zich weer zat te krabben. Maar om hem nou een hele kerstdag thuis te laten, er is natuurlijk niemand die op 1e kerstdag de hond van een ander gaat uitlaten, dus ja, wat doe je daarmee?

En ik weet dat jij je nu zit af te vragen ‘Kan ik dat wel doen? Kan ik op wel bezoek, of zullen we het toch maar met z’n viertjes thuis vieren? Zelf weet je wel dat hij niks mankeert en dat hij er niks aan kan doen, maar je voelt je zo ongemakkelijk als je met anderen aan tafel zit en hij zich de hele tijd zit te krabben.

Dus wat ga jij doen deze kerst? En dan bedoel ik niet of je wel of niet bij je schoonmoeder op bezoek gaat, of dat je wel of niet mensen uitnodigt, maar ga je nu eindelijk de stap zetten om iets anders aan die huidproblemen van Fikkie te doen?

Het is namelijk mogelijk. Ik heb al een heel aantal mensen geholpen door die honden zó te behandelen dat het probleem over was. En als we nú beginnen, dan kun jij volgend jaar kiezen wie je uitnodigt of waar je naartoe gaat. En dan kun je je bijna niet meer voorstellen dat een jaar geleden een zielige hoopje hond zich continue zat te krabben in zijn mandje, en dat je hart eindelijk bij Fikkie lag. Dan kun je volgend jaar gewoon lekker onbezorgd kiezen wat je doet met de kerst en heeft Fikkie het ook nog fijn.

Wil je nu eindelijk de stap zetten om iets anders aan zijn huidproblemen te doen? Voor jou, maar vooral ook voor Fikkie? Klik dan op de oranje knop hieronder ‘Ja, ik wil een GRATIS Huidconsult’ en reserveer direct jouw plek in mijn agenda. Het is een GRATIS telefonisch consult van ongeveer 30 minuten. Hierin vertel ik wat je kunt doen, zodat je volgend jaar met kerst geen zorgen meer over hem hebt.

Over Chantal

Mijn naam is Chantal Gielen. Ik ben Natuurgeneeskundig Diertherapeut en heb sinds de start van mijn praktijk in 2015 al heel veel dieren geholpen.

Volg en like mij op Facebook

Gerelateerde artikelen

Is een koptelefoon dan de oplossing? | Chanimal

Is een koptelefoon dan de oplossing? | Chanimal

Doordat jouw hond veel last heeft van jeuk, kan hij dit jaar slechter tegen het geknal van het vuurwerk. Hij zit nu wel aan zijn taks van zijn incasseringsvermogen. Nu krijgt hij naast de irritante prikkels uit zijn eigen lijf, ook nog die knallende ellende die van buiten komt voor zijn kiezen! Ontdek wat je nu kunt doen, zodat hij volgend jaar met oud en nieuw al een tijdje geen last meer heeft van jeuk en beter is opgewassen tegen het geknal van het vuurwerk.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin