Wil jij dat jouw huisdier van zijn huidproblemen afkomt?

Vraag dan nu een GRATIS Huid Consult aan

Dit is een GRATIS telefonisch consult met mij van ongeveer 30 minuten.
Klik op bovenstaande oranje knop en reserveer direct jouw plek voor een gratis Huid Consult in mijn agenda!

In het Huid Consult ontdek je:

N

Belangrijke aandachtspunten & tips, die belangrijk zijn voor de huid van jóuw hond of kat

N

Wat je zelf kunt doen om je dier te helpen

N

Wat je beter niet kunt doen

N

Wat een goede voeding voor jouw dier kan zijn (dit is dé basis voor een goede gezondheid van jouw dier)

N

Hoe snel je dier weer klachtenvrij kan zijn

N

Wat volgens mijn ervaring veel voorkomende oorzaken zijn van huidproblemen bij dieren

Wat je van mij moet weten

Ik zet alles op alles om een dier te helpen, maar verwacht dit ook van een eigenaar. Ik ben rete goed in mijn werk, waarbij ik heel grondig te werk ga en heel duidelijk ben in mijn communicatie, maar ik kan mijn werk alleen écht goed doen als een eigenaar zich ook voor 200% inzet. De beste resultaten haal ik dan ook bij eigenaren die mijn adviezen niet in twijfel trekken en deze daadwerkelijk goed opvolgen. Ik ben dan ook niet de juiste diertherapeut voor eigenaren die geld belangrijker vinden dan de gezondheid van hun dier, die verwachten dat het met een pilletje wel even snel opgelost is, die hun dier niet zien als hun meest waardevolle bezit, of die niet bereid zijn om er tijd en energie in te steken.

hondenvoer

Wil jij dat jouw hond of kat nu eindelijk van zijn huidklachten afkomt?

Vraag dan nu een GRATIS Huid Consult aan

Zij hebben actie ondernomen en hoeven zich geen zorgen meer te maken over de gezondheid van hun dier

Gezondheidsklachten van haar kat:

  • Blaasproblemen
  • Binnen plassen
  • Blaassteentje

Chantal is er echt voor je (huis)dier en voor jou als ‘baasje’. Je merkt duidelijk dat ze vanuit haar hart werkt.

Chantal heeft me enorm goed geholpen met July. Kitten July had vanaf een week of 8 al blaasproblemen. Ze bleek een blaassteentje te hebben (op zo’n jonge leeftijd zeer uitzonderlijk).

Conclusie van de dierenarts was uiteindelijk; opereren (na een periode van pijnstillers, antibiotica en urinemetingen via de dierenarts).

Chantal stelde medicijnen voor op ‘natuurlijke’ basis in combinatie met vers vlees voeding van Carnibest. Drie maanden heb ik July 2x per dag een pilletje gegeven. Half december (July was toen 7 maanden) bleek op de echo van de dierenarts dat het blaassteentje volledig was verdwenen.

July hoeft niet onder het mes en ik hoef ook niet meer te dweilen voor plasjes in huis. Ik ben superblij!

Jessica Rits

Menselijke taal in de psychische gezondheidszorg, Merkvaardig

Gezondheidsklachten van haar hond:

  • Angstig
  • Chronische oorontsteking

Ongeveer 4,5 jaar geleden hebben Mila en ik elkaar gevonden. Ze was een bange, zwaar getraumatiseerde hond, maar ik viel voor haar. In de hondenopvang in Belgie werd ons verzekerd dat Mila een kerngezonde hond was, maar niets was minder waar……behalve haar angsten bleek ze ook een ernstig ontstoken oor te hebben, waar ik de pus zo uit kon duwen. Het begin van een lange weg naar de dierenarts was begonnen.

Minstens 3 jaar lang heb ik Mila van de ene naar de andere dierenarts en specialist gesleept. En 3 jaar lang is er geen verbetering opgetreden in haar oor. Wekelijkse schoonmaakbeurten, zelfs onder narcose, kweeks, verschillende antibioticakuren, het mocht niet baten. De artsen gaven het op.

Toen ben ik via via terechtgekomen bij Chantal. Zij heeft Mila bekeken, onderzocht en behandeld met o.a. Bach bloesems en homeopatische middelen. Ook dat was een lange weg, maar langzaam maar zeker zag ik mijn hond veranderen in een wat zelfbewustere, levendigere hond.

Op aanraden van Chantal ben ik Mila vers vlees gaan geven i.p.v. brokken en na ongeveer een maand of negen gebeurde het altijd zo gehoopte…… Mila’s oor bleek plotseling niet meer ontstoken te zijn, geen pus meer en geen ondraaglijke stank meer. Mijn beestje is genezen en het doet haar zoveel goed.

Dank je wel Chantal voor je liefdevolle steun, geduld en kundigheid.

Mathilde van Oerle

Gezondheidsklachten van haar hond(en):

  • Voedselallergie
  • Contactallergie
  • Onzeker
  • Bang voor harde geluiden
  • Stress

Ik heb contact opgenomen met Chantal omdat ik allebei mijn honden een keer goed in beeld wilde hebben. Jaimey had wat ondersteuning nodig i.v.m. een voedings- en contactallergie en hij is af en toe onzeker en angstig voor harde geluiden. Mijn Thymo heeft een lastig verleden gehad, waardoor hij soms last heeft van stress. Verder heeft ook hij last van voeding gerelateerde allergische reacties in zijn maag en darmen.

Het is fijn om te zien dat Chantal de tijd neemt voor mijn honden, zodat ze zich goed kunnen laten lezen. Het thuis behandelen in hun eigen omgeving vind ik een absoluut voordeel. Chantal communiceert duidelijk wat ze meet waardoor je direct een goed beeld krijgt van de gezondheid van je huisdier.

Door de behandeling heeft Jaimey bijna geen jeuk meer en als deze wel weer opspeelt, is deze weer snel onder controle met de natuurlijke tabletten/druppels. Thymo is eindelijk na jaren tobben met zijn maag en darmen onder controle en het allerbelangrijkste is dat ik geen prednison meer nodig heb om hem van zijn buikpijn af te helpen.

Chantal neemt de tijd voor mijn honden in hun eigen omgeving, zodat er rust ontstaat wat weer heel belangrijk is voor een helder beeld van de gezondheid van de hond. Ook communiceert ze duidelijk tijdens de behandeling, waardoor je als eigenaar meteen een duidelijk beeld krijgt.

Ik kan haar bij andere mensen aanbevelen, omdat ze door haar manier van werken op maat kan behandelen, waardoor je honden minder belast worden. Ik vind het dan ook prettig om minimaal één keer per jaar mijn honden gewoon ter controle door te laten meten, zeker op het mentale vlak een aanrader.

Nicole Speck

Eigenaresse Hondensportcentrum, HondenSportCentrum Nicole

Help jouw huisdier van zijn huidklachten af
en stop jouw zorg om zijn gezondheid

Vraag nu een GRATIS Huid Consult aan

© 2021 Chanimal Natuurgeneeskundige Dierenpraktijk – Algemene voorwaarden – Disclaimer – Privacyverklaring – Cookieverklaring