Wil jij dat jouw hond of kat van zijn huidproblemen afkomt?

Vraag dan nu een GRATIS Huidconsult aan

Dit is een GRATIS telefonisch consult met mij van ongeveer 30 minuten.
Klik op de oranje knop hieronder en reserveer direct jouw plek in mijn agenda!

hondenvoer

Herken je dit?

Je dier heeft ontzettende jeuk en huidklachten die maar niet weggaan, al maanden lang. Je hebt van alles geprobeerd, alle middelen van de dierenarts hebben niet geholpen. Je wilt eigenlijk niet aan de levenslange Prednison, Apoquel of andere zware middelen, maar je weet ook niet wat dan wel. Er is geen oplossing meer.

Hoe zou het voor je zijn als er wel een oplossing is voor zijn huidproblemen?

Hoe zou het zijn als er wél een oplossing blijkt te bestaan? Een natuurgeneeskundige oplossing voor jouw dier die je wellicht nog niet hebt kunnen vinden.

Is dat mogelijk?

Wil je dat weten, boek dan een gratis gesprek met mij in, dan onderzoeken we of de oplossing die ik voor deze problemen heb, geschikt is voor jouw hond of kat.

Aan het einde van het GRATIS Huidconsult weet je

Na ons gesprek weet je welke alternatieve oplossing er is, eentje die de oorzaak van zijn klachten aanpakt in plaats van alleen maar de symptomen te bestrijden. Ook weet je of het de moeite waard is om dit te gaan proberen met jouw dier.

Wil jij dat jouw hond of kat nu eindelijk van zijn huidklachten afkomt?

Vraag dan nu een GRATIS Huidconsult aan

Zij hebben actie ondernomen en hoeven zich geen zorgen meer te maken over de gezondheid van hun dier

Gezondheidsklachten van haar hond:

 • Likt pootje steeds kapot
 • Erg veel last van jeuk
 • Verlatingsangst
 • Opdringerig
 • Eten van kussens, kleden en handdoeken
 • Hondenpoep eten

Mijn hond Chicco likte zijn pols steeds kapot en de wond wilde maar niet genezen. Ook had hij heel erge jeuk en een soort van verlatingsangst, waardoor hij heel erg opdringerig was. Hij stond gelijk op zodra ik maar even bewoog. Hij maakte kussens, kleden en handdoeken in zijn mand kapot en at er grote stukken van op. Ook vond hij het erg lekker om hondenpoep van andere honden te eten, het liefst bevroren.

De consulten werden door mij en Chicco als fijn ervaren. Ook de communicatie met Chantal ging goed. Als er iets was, kon ik haar appen of bellen en zij dacht heel erg met mij mee.

Het eten van hondenpoep wil hij nog wel eens proberen, maar doet dat veel minder dan voor de behandeling. Het opdringerige gedrag was al snel voorbij, maar het genezen van de wond op zijn poot heeft een aantal maanden geduurd. Hiervoor was een langere behandeling nodig, maar uiteindelijk hebben we wel een goed resultaat bereikt. Zijn poot is helemaal genezen en is er niks meer van te zien!

Het meest waardevol vond ik het medeleven van Chantal en het zoeken naar oplossingen. Chantal is een goede therapeut met kennis van zaken. Die kennis heeft mij weer een gezonde hond terug gegeven.

Ik zou Chantal zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen, gezien de positieve behandelingen en ervaringen die ik met haar heb. Chantal staat altijd voor je klaar en weet meestal wel een oplossing voor problemen met je dier.

Mario Broeders

Gezondheidsklachten van haar hond:

 • Extreme jeuk
 • Emotioneel instabiel (kan buiten ‘uit zijn plaat gaan’ van de kleinste dingen)

Bowie had last van extreme jeuk en van emotionele instabiliteit. Hij kon op straat om het kleinste afwijkende ding volledig uit zijn plaat gaan (andere hond, rare fiets, container op een plek waar nooit een container staat).

Na eerder al bij een andere praktijk Bowie te hebben laten meten met de Lecher-antenne en laten behandelen, kwam ik bij Chantal terecht. Dit omdat ik bij de vorige praktijk nogal vaak problemen had met de communicatie over afspraken.

Chantal is punctueel en goed bereikbaar, wat erg prettig is. Bovendien neemt zij rustig de tijd voor elk consult, wat voor Bowie erg prettig was.

Na de eerste behandeling zag ik al verbetering en dat bleek ook tijdens het tweede consult. Na een terugval, weer een meting laten doen en naast de juiste middeltjes van Chantal ook de voeding aangepast. Chantal merkte namelijk dat Bowie het voer dat we gaven niet verdroeg.

Bowie is nu een stabiele hond zonder jeuk. Hij kan de wereld nu veel beter zelf aan en heeft amper nog uitspattingen.

Chantal legt alles op een prettige en duidelijke manier uit. Ondanks dat het voor sommige mensen misschien wat zweverig lijkt, weet Chantal dat gevoel snel weg te nemen.

Ik zou haar zeker aanbevelen als uw dierenarts geen raad weet, of meteen heftige pillen voorschrijft.

Chantal namens Bowie bedankt voor de goede zorgen!

Denise Staal

Gezondheidsklachten van haar hond(en):

 • Voedselallergie
 • Contactallergie
 • Onzeker
 • Bang voor harde geluiden
 • Stress

Ik heb contact opgenomen met Chantal omdat ik allebei mijn honden een keer goed in beeld wilde hebben. Jaimey had wat ondersteuning nodig i.v.m. een voedings- en contactallergie en hij is af en toe onzeker en angstig voor harde geluiden. Mijn Thymo heeft een lastig verleden gehad, waardoor hij soms last heeft van stress. Verder heeft ook hij last van voeding gerelateerde allergische reacties in zijn maag en darmen.

Het is fijn om te zien dat Chantal de tijd neemt voor mijn honden, zodat ze zich goed kunnen laten lezen. Het thuis behandelen in hun eigen omgeving vind ik een absoluut voordeel. Chantal communiceert duidelijk wat ze meet waardoor je direct een goed beeld krijgt van de gezondheid van je huisdier.

Door de behandeling heeft Jaimey bijna geen jeuk meer en als deze wel weer opspeelt, is deze weer snel onder controle met de natuurlijke tabletten/druppels. Thymo is eindelijk na jaren tobben met zijn maag en darmen onder controle en het allerbelangrijkste is dat ik geen prednison meer nodig heb om hem van zijn buikpijn af te helpen.

Chantal neemt de tijd voor mijn honden in hun eigen omgeving, zodat er rust ontstaat wat weer heel belangrijk is voor een helder beeld van de gezondheid van de hond. Ook communiceert ze duidelijk tijdens de behandeling, waardoor je als eigenaar meteen een duidelijk beeld krijgt.

Ik kan haar bij andere mensen aanbevelen, omdat ze door haar manier van werken op maat kan behandelen, waardoor je honden minder belast worden. Ik vind het dan ook prettig om minimaal één keer per jaar mijn honden gewoon ter controle door te laten meten, zeker op het mentale vlak een aanrader.

Nicole Speck

Eigenaresse Hondensportcentrum, HondenSportCentrum Nicole

Help jouw huisdier van zijn huidklachten af
en stop jouw zorg om zijn gezondheid

Vraag nu een GRATIS Huidconsult aan

Veelgestelde vragen

Kun jij iets betekenen voor mijn dier?

Ja. Echt, dat durf ik te zeggen zonder je dier eerst te zien. Maar niet ieder probleem is volledig te verhelpen en het vergt soms een lang traject, vandaar dat ik graag eerst even met je overleg in dit gratis Huidconsult.

Kun je in zo’n korte sessie echt iets oplossen voor mijn dier?

In de meeste gevallen is er echt behandeling nodig om het probleem op te lossen. Wel geef ik in het Huidconsult al tips die meteen wat verlichting geven, en we wegen af of de behandeling voor jouw dier de aangewezen weg is.

Wil jij dat jouw hond of kat van zijn huidproblemen afkomt?

Vraag dan nu een GRATIS Huidconsult aan

© 2022 Chanimal Natuurgeneeskundige Dierenpraktijk – Algemene voorwaarden – Disclaimer – Privacyverklaring – Cookieverklaring